2 Ekim 2020 Cuma

Gap turu yapanmı yoksa yapmayan mı daha iyi bilir ?

Eğer bir gün Türkiye turu yapmak isterseniz ilk olarak Gap turu yaparak başlamanız gerekir ve bu vereceğinz karar en doğru kararı vermiş olursunuz. İskenderun , Arsus , Vakıflı Köyü , Hıdır bey musa ağacı , Samandağ titus tüneli , samandağ beşikli mağara ve samandağ hz. hızır türbesi gibi mükemmel yerleri gezebiliriz. 

gap turu


Eğer kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız bir gap gezisi yapın ve tüm içerikleri ile beraber bu geziyi hazmetmeye çalışın evet bu size birçok şey katacaktır. Hayatınıza yeni bir yol katabilir fakrlı renkler katabilir ve bu elde ettiğiniz yeni tecrübeler ile ufkunuzu açarsınız. 

Çok gezen mi yoksa çok okuyan mı bilir diye salakça bir soru soran çıkmıştır eğer bu soruyu soran arkadaşınız yakındaysa hızlı bir şaplak yapıştırınki aynı tarzda soruları tekrar sormasın. Arkadaş çok gezende iyi bilir çok okuyanda iyi bilir. Şimdi diyebilirmiyizki çok okuyan birisi genel evler ile ilgili baya bir bilgiye sahiptir böyle birşey yok ben böyle bir kitap görmeden yada diyebilirmiyiz atom altı enerjisini çok gezen bilir diyebilirmiyiz ? yok baba böyle bişi hepsinin yeri ayrı. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder