3 Şubat 2021 Çarşamba

Ucuz gap turu programı için tıklayın

 TOEFL kağıt testi (PBT), kağıt testi ile değiştirildiği 2017 gap turu yılına kadar sınırlı alanlarda hala mevcuttu. Puanlar, test tarihinden sonraki iki yıl boyunca geçerlidir ve test katılımcıları puanlarını kurumlara veya yüz yüze gönderebilirler.[12]


Koç Üniversitesi’ne kayıt yaptıran bütün öğrenciler seviye belirleme sınavı almak zorundadır. Bu sınavdan yeteri kadar yüksek puan alanlar Kurumsal TOEFL sınavına girerler. TOEFL sınavından yeterli puanı alanlar direk olarak birinci sınıfa başlarlar, seviye belirleme sınavından yeteri kadar yüksek puan alamayanlar ve TOEFL’a girip geçemeyen öğrenciler İngilizce Hazırlık Okulunda uygun seviyelere yerleştirilirler. İngilizce Dil Hazırlık Sınıfı’nda Güz, Bahar ve Yaz yarıyılları sonunda KUEPE Sınavı yapılır. Öğrencilerin hazırlık atlayabilmeleri için KUEPE sınavında başarılı olmaları gerekmektedir ancak KUEPE sınavına girebilmek için de 4 üzerinden minimum 2 not ortalamasına sahip gap gezisi koşulu vardır. Orta ve orta üstü seviyede başlayan öğrenciler KUEPE sınavına Güz Yarıyılı sonu itibariyle not ortalamaları yeterli ise girebilirler, Başlangıç ve Orta Altı seviyede başlamış olan öğrenciler not ortalamalarının yeterli olması koşulunda KUEPE sınavına ilk olarak Bahar yarıyılı sonunda girebilirler. Bu bilgiler doğrultusunda öğrencilerin hazırlık okulu’nda geçirecekleri süre başladıkları seviye ve performanslarına bağlı olarak değişebilir.

Bu kurs, en iyi TOEFL test puanınızı elde etmek için neler yapabileceğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Eğitmenler her bölümde (okuma, dinleme, konuşma ve yazma) size rehberlik edecek ve arşivlenmiş geçmiş test sorularını kullanarak, bekleyebileceğiniz soru türlerini açıklayacaktır. Teste nasıl kayıt olacağınız, nasıl puanlanacağı ve test gününe nasıl hazırlanacağınız da dahil olmak üzere değerli tavsiyeler alacaksınız.

IELTS ve TOEFL sınavları Dünyada İngilizce yeterliliği ölçen en geçerli sınavlar. Yüzlerce ülke ve binlerce kurum sizden bu sınavlardan birinin sonucunu isteyecek. Yurtdışında eğitim görmek, iş başvurusunda bulunmak, göçmenlik başvurusunda bulunmak, üniversite hazırlık sınıfından muaf olmak vb. sebeplerden dolayı rüzgâr sizi bu sınavlardan birine sürükler.

KİMLER KATILMALI Katılımcıların, web sitemizde bulunan ve İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Test Ofisi tarafından hazırlanan seviye tespit sınavına giriş yaparak, B1 seviyesinde yeterlilik sonucu alması önkoşulu bulunmaktadır. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve ucuz gap turu (CEFR) standartları çerçevesince B1 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olan kişiler : - İş ,okul vb çevrelerde karşılaşılan bilindik konulardaki standart ifadeleri,günlük konuşmaları ana hatlarıyla anlar ve anlaşır. - Dilin konuşulduğu bir bölgeye seyahat ederken ortaya çıkabilecek bir çok durumla anlaşma sağlar. - Tanıdık veya kişisel ilgi alanına giren konularla ilgili bir metin yazabilir. - Deneyimlerini , hayallerini, umutlarını, isteklerini tanımlamlar ve kısaca görüş ve planları nedenleriyle ortaya koyabilir.

Cevaplayacağımız ilk soru bu. Öncelikle başvuracağınız kurum, okul, iş vb. bu sınavlardan hangisini istiyor? Bunu net bir şekilde öğrenmelisiniz. Bunlardan sadece biri geçerliyse zaten bundan sonrasını okumanıza gerek yok.

Not: Üniversitemizdeki TOEFL Test Merkezinde sınava kayıt olmak ya da sınav tarihine randevu almak mümkün değildir. ETS websitesinden günün 24 saati, haftanın yedi günü kaydolabilirsiniz. Kayıt yaptırırken kullandığınız adın, sınav günü yanınızda getireceğiniz kimlik üzerindeki adla tam olarak aynı olduğundan emin olun. Sınav ücreti Türkiye için ETS tarafından 2018 yılı için 185 ABD Doları olarak belirlenmiştir. Bu ücreti American Express®, Discover®, JCB®, MasterCard® veya VISA® kartlar ya da PayPal® hesabı ile ödeyebilirsiniz. Kayıtlar, sınav tarihinizden yedi gün önce kapanır. Geç kayıt, sınav tarihinizden dört gün önce kapanır ve 40 ABD doları gecikme ücreti alınır.

Testin bölümlerinden biri ekstra, hesaplanmamış malzeme içerecektir. Eğitim test hizmeti, gelecekteki test formları için pilot test soruları için ek materyaller içerir. Test katılımcılarına daha uzun bir bölüm verildiğinde, tüm sorulara eşit çaba göstermelidirler, çünkü hangi sorunun dikkate alınacağını ve hangisinin ek olarak kabul edileceğini bilmiyorlar. Örneğin, üç yerine dört okuma Pasajı varsa, pasajlardan biri sayılmaz. Dört kişiden herhangi biri hesaplanmamış olabilir.

Katılımcıların, web sitemizde bulunan ve İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Test Ofisi tarafından hazırlanan seviye tespit sınavına giriş yaparak, B1 seviyesinde yeterlilik sonucu alması önkoşulu bulunmaktadır. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) standartları çerçevesince B1 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olan kişiler : - İş ,okul vb çevrelerde karşılaşılan bilindik konulardaki standart ifadeleri,günlük konuşmaları ana hatlarıyla anlar ve anlaşır. - Dilin konuşulduğu bir bölgeye seyahat ederken ortaya çıkabilecek bir çok durumla anlaşma sağlar. - Tanıdık veya kişisel ilgi alanına giren konularla ilgili bir metin yazabilir. - Deneyimlerini , hayallerini, umutlarını, isteklerini tanımlamlar ve kısaca görüş ve planları nedenleriyle ortaya koyabilir.

Genel olarak bakıldığında, ana dili ingilizce olan öğrencilere karşı SAT’de ciddi bir dezavantaj yaşayan Türkiye’li öğrencilerin ACT’de çok daha başarılı ve uluslararası alanda rekabetçi oldukları gözlemlenmektedir. Zira SAT’de arananlar geniş İngilizce kelime haznesi ve üstün dil becerisi iken, ACT öğrencinin rakamlarla ilişkisini ve zaman baskısı altında ne kadar fazla soruyu hatasız cevaplayabildiğini test etmektedir. Kısacası, SAT’de başarılı olmak için öğrencinin İngilizce temelinin çok kuvvetli olması gerekmektedir. ACT ise daha çok zamana karşı bir yarış olarak değerlendirilebilir—burada öğrenciden istenen yoğun kelime bilgisi ve pasaj okuma kabiliyeti değil, nisbeten basit sorulara hata yapmadan, en kısa sürede cevap vermesidir. Nitekim dört yanlışın bir doğru götürdüğü SAT’den farklı olarak ACT yanlış cevap için öğrenciyi cezalandırmamaktadır, ki bu da öğrencinin kendisine yöneltilen tüm sorulara cevap vermesinin istenmesinden kaynaklanmaktadır.

GMAT sınavı, sadece matematiği değil, tüm becerilerinizi gösterir. Sözlü bölüm, yazılı materyali okuma ve anlama, argümanları değerlendirme ve yazılı materyali standart yazılı İngilizceye uyacak şekilde düzeltme becerinizi ölçer. Bu bölüm 41 sorudan oluşur ve tamamlamak için size verilen süre 75 dakikadır. Bu bölümde 3 çeşit soru türü bulunur. 
Okuduğunu anlama soruları, yazılı metni kavrama ve bir yazıdan sonuç çıkarabilme becerinizi test eder. Kritik akıl yürütme soruları, bir bölümü okumanızı ve ardından geçişle ilgili soruları cevaplamak için akıl yürütme becerilerini kullanmanızı gerektirir. Cümleyi düzeltme sorularında ise; test size bir cümle sunar ve yazılı iletişim becerilerini test etmek için dilbilgisi, sözcük seçimi ve cümle oluşturma hakkında sor

Üniversite eğitimi, iş ve göç için dünyanın önde gelen ingilizce dil testi. 150'den fazla ülkede 11.000'den fazla üniversite tarafından kabul edilen TOEFL ıBT® testi, öğrencilerin İngilizce olarak güvenle öne çıkmalarına ve başarılı olmak için gerekenlere sahip olduklarını göstermelerine yardımcı olur.

GMAT, Lisansüstü Yönetim Kabul Konseyi tarafından oluşturulan ve yönetilen standartlaştırılmış bir testtir. Bu sınav öncelikli olarak; lisansüstü işletme okuluna başvurmayı planlayan bireyler tarafından yapılır. Birçok işletme okulları, MBA programları başvuruyu yapan öğrencinin potansiyelini ve performansını ölçmek için GMAT skorunu talep eder.

Her iki sınava da düzenleyen kurumların internet sitelerine üyelik gerçekleştirerek online başvuru yapılır. Her iki sınav da ülkemizde sıklıkla yapılan sınavlardır. Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir illerinde sınav tarihi konusunda bir sıkıntı çekmezsiniz. Hemen hemen her hafta sınav tarihi bulabilirsiniz. Başvurular kontenjan dolduğunda kapandığı için sınav tarihinden 2-3 ay önce başvurmakta fayda var.

Diğer Dil Eğitim ProgramlarımızAlmanca KursuJust English’te yıllardır Almanca eğitimi veren, tecrübeli, alanında uzman ve ana dili Almanca olan eğitmenler eşliğinde eğitim görürsünüz.Almanca Kurs Detayıİspanyolca KursuDünya çapında İngilizceden sonra en çok konuşulan dil olan İspanyolcayı en iyi şekilde öğrenebilmeniz için sizi Just English’e bekliyoruz.İspanyolca Kurs DetayıRusça KursuJust English olarak alanında uzman eğitmenlerimiz ile 8-12 kişilik özel sınıflarda siz öğrencilerimize etkili bir Rusça eğitimi sunuyoruz.Rusça Kurs DetayıTürkçe KursuTürkçeyi sadece öğrenmekle kalmayacak aynı zamanda bu güzel dili gerçek anlamda sevmiş ve özümsemiş olacaksınız. Türkçe Kurs Detayı

TOEFL testini oluşturan, yöneten ve puanlayan uzmanlar tarafından geliştirilen bu test hazırlık kursu, İngilizce öğrenenlerin becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. TOEFL testi, dünyanın en güvenilir ve yaygın olarak kabul edilen İngilizce dil değerlendirmesidir. Milyonlarca insanın yurtdışında çalışmak, çalışmak veya yaşamak için hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı oldu. Dünya çapında 11.000'den fazla yüksek öğrenim Kurumu, Devlet Kurumu ve kuruluş, önemli kararlar almak için TOEFL puanlarını kabul etmektedir. Bu kurs, en iyi TOEFL test puanınızı elde etmek için neler yapabileceğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Eğitmenler her bölümde (okuma, dinleme, konuşma ve yazma) size rehberlik edecek ve arşivlenmiş geçmiş test sorularını kullanarak, bekleyebileceğiniz soru türlerini açıklayacaktır. Teste nasıl kayıt olacağınız, nasıl puanlanacağı ve test gününe nasıl hazırlanacağınız da dahil olmak üzere değerli tavsiyeler alacaksınız. Bu ders, videolar, açıklamalarla örnek sorular, Kısa Sınavlar ve işbirlikçi tartışma panoları kullanarak son derece etkileşimlidir. Ayrıca geçmiş testlerden gerçek test materyallerine erişebileceksiniz. Konuşma ve yazmayı kapsayan haftalar boyunca, tüm kurs katılımcıları uygulama testi yanıtları için puan alabilirler. Buna ek olarak, kurs boyunca ücretsiz kaynaklar ve indirimli test hazırlık teklifleri olacaktır. Son olarak, TOEFL testinde elinizden gelenin en iyisini yapmanıza yardımcı olacak değerli içeriden ipuçları alacaksınız, böylece hayallerinizdeki üniversiteye veya işe başvurabilirsiniz. TOEFL testini kim alır? Dünyanın dört bir yanından 30 milyondan fazla insan, İngilizce dil yeterliliğini göstermek için TOEFL testini geçti. Bazı ülkeler vize için küresel salgını yanıt Olarak uygulayarak ilerleme Öğrencileri ile çalışanları izlemek isteyen burs ve profesyonel sertifika İngilizce için kurum veya üniversite Adaylar eğitim planlayan öğrenciler dil öğrenenler, geçici olarak bir test Merkezi'nde gre test yapamayan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Özel Home Edition alınan TOEFL sunan ETS. Özel Home Edition, aynı TOEFL ıBT testidir-içerik, format, Puanlama ve ekran deneyimi ile aynıdır-sadece kendi bilgisayarınızda evden alınır ve çevrimiçi bir insan proctor tarafından izlenir. Bu kurs, nereye giderseniz gidin TOEFL ıBT testine hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

TOEFL testini oluşturan, yöneten ve puanlayan uzmanlar tarafından geliştirilen bu test hazırlık kursu, İngilizce öğrenenlerin becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. TOEFL testi, dünyanın en güvenilir ve yaygın olarak kabul edilen İngilizce dil değerlendirmesidir. Milyonlarca insanın yurtdışında çalışmak, çalışmak veya yaşamak için hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı oldu. Dünya çapında 11.000'den fazla yüksek öğrenim Kurumu, Devlet Kurumu ve kuruluş, önemli kararlar almak için TOEFL puanlarını kabul etmektedir. Bu kurs, en iyi TOEFL test puanınızı elde etmek için neler yapabileceğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Eğitmenler her bölümde (okuma, dinleme, konuşma ve yazma) size rehberlik edecek ve arşivlenmiş geçmiş test sorularını kullanarak, bekleyebileceğiniz soru türlerini açıklayacaktır. Teste nasıl kayıt olacağınız, nasıl puanlanacağı ve test gününe nasıl hazırlanacağınız da dahil olmak üzere değerli tavsiyeler alacaksınız. Bu ders, videolar, açıklamalarla örnek sorular, Kısa Sınavlar ve işbirlikçi tartışma panoları kullanarak son derece etkileşimlidir. Ayrıca geçmiş testlerden gerçek test materyallerine erişebileceksiniz. Konuşma ve yazmayı kapsayan haftalar boyunca, tüm kurs katılımcıları uygulama testi yanıtları için puan alabilirler. Buna ek olarak, kurs boyunca ücretsiz kaynaklar ve indirimli test hazırlık teklifleri olacaktır. Son olarak, TOEFL testinde elinizden gelenin en iyisini yapmanıza yardımcı olacak değerli içeriden ipuçları alacaksınız, böylece hayallerinizdeki üniversiteye veya işe başvurabilirsiniz. TOEFL testini kim alır? Dünyanın dört bir yanından 30 milyondan fazla insan, İngilizce dil yeterliliğini göstermek için TOEFL testini geçti. Bazı ülkeler vize için küresel salgını yanıt Olarak uygulayarak ilerleme Öğrencileri ile çalışanları izlemek isteyen burs ve profesyonel sertifika İngilizce için kurum veya üniversite Adaylar eğitim planlayan öğrenciler dil öğrenenler, geçici olarak bir test Merkezi'nde gre test yapamayan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Özel Home Edition alınan TOEFL sunan ETS. Özel Home Edition, aynı TOEFL ıBT testidir-içerik, format, Puanlama ve ekran deneyimi ile aynıdır-sadece kendi bilgisayarınızda evden alınır ve çevrimiçi bir insan proctor tarafından izlenir. Bu kurs, ucujz gap turu programı nereye giderseniz gidin TOEFL ıBT testine hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.Bu kurs hakkında daha fazla bilgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder